Marş împotriva drogurilor pe role şi biciclete la Timişoara!

Timişorenii sunt invitaţi, astăzi, să participe la un marş antidrog pe role şi biciclete. Marşul antidrog se va desfăşura de la ora 10:30, pe traseul Kaufland Timişoara (Str. Mihail Kogãlniceanu) – Bd. Take Ionescu – Punctele Cardinale – Bd. Take Ionescu – Kaufland Timişoara (Str. Mihail Kogâlniceanu).

Participanţii vor putea testa şi ochelarii care simulează efectele induse de consumul de alcool şi droguri ilegale, fiind astfel promovate comportamentele fără risc pe drumurile publice.

Specialiştii Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timişoara, împreună cu partenerii în program, îşi propun sensibilizarea tinerei generaţii cu privire la consecinţele consumului de droguri, în vederea asigurării unui climat de siguranţă şi securitate pe drumurile publice.

Marşul pe role şi biciclete va fi organizat cu susţinerea financiară a Clubului Rotary Timişoara Cetate, care promovează, alături de toate instituţiile amintite, campania ”Stop Joc. Stop Drog” – un proiect de conştientizare a tinerilor cu privire la gravitatea consumului de droguri. În cadrul acestui proiect au fost achiziţionate 30 de perechi de ochelari care simulează efectele induse de consumul de alcool şi droguri ilegale.

De același autor

Related Articles