“Marea asfaltare” s-a reluat în staţiunea Băile Herculane

369

În această săptămână a fost reluată asfaltarea principalei artere de circulaţie din staţiunea Băile Herculane – care cuprinde străzile Trandafirilor şi Castanilor, firma care a contractat aceste lucrări începând deja activitatea.

Momentan merg doar cu curăţarea rigolelor, urmând să se pregătească pentru asfaltare. Se va începe din zona Blocuri cu rigolele, urmând trotuarele până la intersecţia cu podul de la Pecinişca, iar de acolo până la staţia de autobuz din dreptului fostului autoservice o să fie rigole, un rând de borduri, plus un trotuar pe toată lungimea, de la staţia de autobuz de la podul Pecinişca până la fosta facultate, iar de acolo va fi numai rigola până la podul de la intrarea în Herculane“, ne precizează Ştefan Peneşel-viceprimarul oraşului de pe Valea Cernei.

Finalizarea lucrărilor nu are o dată certă, depinzând de mai multe variabile 

Depinde de condiţiile meteorologice şi de posibilitatea societăţii contractante cum au echipele… o să fie un timp estimat!”, ne spune edilul.  Conducătorii auto nu vor avea impedimente ca, pe perioada lucrărilor, să circule spre şi dinspre DN 6“, ne-a declarat Ştefan Peneşel.

Paul-Sever SMADU