Peste 30 de străzi din Reşiţa vor rămâne astăzi fără gaze naturale

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat astăzi, 23 martie, pe mai multe străzi din Reşiţa.

Delgaz Grid a finalizat o importantă lucrare de investiţii care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste 1,7 kilometri pe străzile Spitalului, Lucian Blaga şi Unirii din Reşiţa, valoarea lucrărilor depăşind 550 de mii de lei.

Pentru a realiza cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, alimentarea cu gaze naturale fi sistată joi, începând cu ora 09.00, pe următoarele străzi din municipiul Reşiţa: Spitalului, Unirii, Nichita Stănescu, Octavian Goga, Corbului, Pictor Andreescu, Ceahlău, Mureşeni, Caraiman, Bucegi, Cascadelor, Lucian Blaga, Petofi Sandor, Murelor, Afinelor, Fragilor, Pandurilor, George Coşbuc, Mihai Eminescu, Ion Creangă, Roşiorilor, Salcâmilor, Dobrogeanu Gherea, Mărăşeşti, Butovăţ, Petru Maior, Codrului, 24 Ianuarie, 1859, Petru Rareş, Traian Vuia şi Bulevardul Revoluţia din Decembrie.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 17.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:
0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)
sau
0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie). (Ada Botezan)

De același autor

Related Articles