Mai multe arme şi muniţie deţinute ilegal, găsite la un bărbat din Ciclova Română

Mai multe arme deţinute ilegal, una dintre ele datând, cel mai probabil, din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial, dar şi muniţie au fost descoperite de poliţiştii din Oraviţa la domiciliul unui bărbat de 60 de ani din comuna Ciclova Română, conform IPJ Caraş-Severin.

La aceeaşi adresă, poliţiştii au găsit dispozitive de ochire, o arbaletă, un aparat cu electroşocuri confecţionat artizanal, precum şi alte obiecte folosite la construirea armelor.

Acţiunea poliţiştilor a fost demarată după ce bărbatul s-a prezentat la camera de gardă a spitalului orăşenesc din Oraviţa cu o rană la nivelul capului, despre care medicii au presupuş iniţial, că s-ar fi produs prin împuşcare. În acest contexţ medicii au sesizat Poliţia Oraviţa despre acest incident. Potrivit poliţiştilor, bărbatul a refuzat internarea pentru că nu era rănit grav, iar concluziile unui medic legist au arătat că plaga nu a fost generată prin împuşcare. Din verificările efectuate ulterior s-a stabilit că nu au existat conflicte sau neînţelegeri între bărbat şi membri ai familiei sau alte persoane.

În ceea ce priveşte armele şi muniţia, precum şi celelalte dispozitive şi obiecte artizanale, toate au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

De același autor

Related Articles