Luminiţa Jivan a demisionat din fruntea PSD Caraş-Severin

Preşedintele PSD Caraş-Severin, Luminiţa Jivan, a demisionat. Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj:

„Având în vedere evenimentele recente, ieri am decis să fac un pas în spate și să demisionez din funcția de președinte al organizației județene PSD Caraș-Severin. Voi rămâne membru PSD și voi activa în continuare în cadrul grupului parlamentar PSD.
A fost o onoare pentru mine să dețin această funcție căci mi-a oferit oportunitatea de a putea contribui într-un mod esențial în dezvoltarea județului, iar cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit aceste lucruri într-o perioadă relativ scurtă de timp.

Pentru mine cel mai mult a contat și va conta comunitatea mea, județul Caraș-Severin, neavând nicio importanță culoarea politică. Dacă am putut să ajut, dacă am putut să contribui la deschiderea măcar a unui șantier într-o localitate, am făcut-o.

Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături și echipei mele din PSD Caraș-Severin, căci fără colegii mei nu aș fi reușit și nu aș fi avut printre cele mai bune rezultate din Vestul țării la ultimele runde de alegeri.

Urmează o perioadă încârcată pentru partid și am decis să nu las aceste evenimente să afecteze imaginea partidului și consider că cel mai bine este să fac un pas în spate. Cu toate astea, voi fi mereu alături de PSD și voi munci din toate puterile mele pentru județul meu, atât cât pot și atât cât îmi permite Dumnezeu. Lupta nu se termină aici. Urmează alegerile locale și, imediat, cele parlamentare, iar PSD trebuie să arate electoratului adevărata sa capacitate și trebuie să dovedească faptul că PSD este singurul partid care are ca unic scop bunăstarea cetățenilor.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Sursa foto: Facebook Luminiţa Jivan

1 COMENTARIU

Comments are closed.

De același autor

Related Articles