[AUDIO-FOTO] Lumină şi culoare pe simeze reşiţene: Livia Frunză se destăinuie lumii

[UPDATE] „Lumină şi culoare” se intitulează expoziţia de pictură cu lucrări semnate de artistul plastic reşiţean Livia Frunză, al cărei vernisaj a avut loc în supă-amiaza zilei de 10 decembrie 2019 la Biblioteca germană „Alexander Tietz” din municipiul de pe Bârzava. Cum singură mărturiseşte, vopseaua îi face mereu câte o surpriză atunci când amestecă culorile, Livia Frunză oferă publicului lucrări pline de lumină şi culoare abordând teme, precum: peisajul, portretul şi natura statică, care mai pe urmă devin proiecţii ale trăirilor lăuntrice, relaţiilor cu societatea, dar şi particularităţi cotidiene:

Livia Frunză

Un artist plastic de anvergură pe scena plasticii cărăşene, aşa o cataloghează artistul Gustav Ioan Hlinka pe colega sa de breaslă:

Gustav Hlinka

Evenimentul din această după amiază s-a desfăşurat pe acorduri clasice, oferite de elevii clasei de pian de la Şcoala de artă Sabin Păuţa din Reşiţa, coordonaţi de profesorul Nicoleta Garoiu.

Marşul Radetzki

***

„Lumină şi culoare” se intitulează expoziţia de pictură cu lucrări semnate de artistul plastic reşiţean Livia Frunză, al cărei vernisaj va avea loc marţi, 10 decembrie la Biblioteca germană „Alexander Tietz” din municipiul de pe Bârzava. Manifestarea se va consuma de la ora 16.00 şi va fi coordonată muzical de prof. Nicoleta Garoiu de la Liceul de artă „Sabin Păuţa”.

 

De același autor

Related Articles