Lucrările nu s-au încheiat, Staţionarul III din Reşiţa are în continuare nevoie de ajutor

Schimarea în bine se vede la Staţionarul III din Reşiţa datorită comunităţii. Oamenii continuă să vină şi să ajute la renovarea unităţii medicale.

Deşi se lucrează zilnic comunitatea locală mai are nevoie de timp pentru finalizarea lucrărilor. În continuare este nevoie de forţă de muncă, de bani şi de materiale de construcţii. Organizatorii caută şi electriceni şi muncitori calificaţi în construcţii. Cei care doresc să ajute la renovare sau la curăţenie sunt rugaţi să se alăture acestei cauze pentru ca acest spital să devină funcţional.

Mucegaiul, pereţii scorojiţi, uşile şi geamurile vechi rămân istorie!

Să nu uităm că acest stationar III este al întregului judeţ. Cu mai mulţ cu mai puţin, contează fiecare ajutor primit şi chiar nu contează statutul social sau partidul din care oamenii fac parte. Aici suntem toţi egali, suntem oameni şi avem acest obiectiv comun. Veniţi alături de noi, pentru sufletul nostru, conştiinţa noastră, pentru noi toţi contează enorm.

Mai un pic şi acest spital îşi va schimba denumirea de ,,spitalul groazei” în spitalul speranţei, asta datorită bunătăţii şi solidarităţii voastre, mulţumim”, este mesajul transmis de iniţiatorul campaniei umnitare, Lili Gherle.

Cei care doresc să ajute o pot face şi donând bani în contul Asociaţiei Cultură şi Fapte Bune, deschis la Banca Transilvania, RO27BTRLRONCRT0534555501. Doar uniti într-un crez comun, reuşim imposibilul!

De același autor

Related Articles