Primăria Municipiului Reşiţa în colaborare cu Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec organizează astăzi, 3 septembrie, o nouă campanie de colectare, de la domiciliu, a deşeurilor provenite de la echipamente electrice şi electronice. În această categorie sunt incluse deşeurile provenite de la: aparate de uz casnic de mari şi mici dimensiuni, echipamente de larg consum, informatice şi de telecomunicaţii, jucării, jocuri video.

Pentru preluarea de la domiciliu a aparatelor voluminoase, pot fi apelate următoarele numere de telefon:

Persoanele interesate pot apela până sâmbătă, inclusiv, între orele 09:00-15:00, telefoanele: 0800 444 800 , 0751 302 119Ro REc sau 0255/210 258 – Primăria Reşiţa.

În schimbul predării de frigidere, combine, lăzi şi vitrine frigorifice vor fi acordate 4 cupoane valorice de 10 lei fiecare, iar cei care predau maşini de spălat rufe sau vase, şi aparate de aer condiţionat vor primi în schimb 2 cupoane valorice de 10 lei fiecare.Pentru alte deşeuri electrice în greutate de minimum 20 de kg se va atribui un cupon în valoare de 10 lei.

Bonurile se acordă numai pentru aparatura care este completă. Bonurile valorice vor putea fi utilizate în orice magazin, care utilizează sistemul bonurilor. Pentru instituții și agenți economici, la preluarea GRATUITĂ de la sediu se întocmesc Procese verbale de scoatere din uz a echipamentelor electrice și electronice vechi sau defecte.

(Sebastian Dragomir)