Locuințele tinerilor de pe Valea Cernei – între dor și așteptare

Conducerea administraţiei publice a oraşului Băile Herculane a finalizat procedura pentru acordarea unei locuinţe tinerilor care au avut această solicitare, dar situaţia locativă la nivelul oraşului de pe Valea Cernei este departe de a fi rezolvată integral.

“Au fost repartizate 6 locuinţe tinerilor din Băile Herculane care au solicitat acest lucru, locuinţele fiind în noul bloc ANL. Procedura a fost îndeplinită şi toate locuinţele au fost ocupate de tinerii din oraş!”, ne-a declarat Cristian Miclău – primarul staţiunii de pe Valea Cernei.

Numărul solicitărilor pentru spaţiile de locuit este peste capacitatea primăriei de a rezolva această problemă, iar şansele pentru obţinerea de noi locuinţe sunt destul de îndepărtate, aflăm de la edilul urbei de la poalele Domogledului: “Sunt foarte multe solicitări şi prea puţine oferte din partea noastră pentru a satisface aceste cereri. În perspectivă, avem conform solicitării celor de la ANL construirea unei scări de bloc tot în zona blocurilor ANL”.

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles