Localități fără energie electrică în Caraș Severin din cauza furtunii

UPDATE ORA 21.00

Conform Enel la această oră doar localitățile Eftimie Murgu, Bănia, Gârbovăț, comuna Șopotu Nou cu satele aparținătoare (parțial) sunt nealimentate cu energie elctrică.

Știrea inițială

În Caras Severin au apărut primele probleme cauzate de furtună. Garda de Interventie Bozovici actioneaza pentru degajarea unui copac cazut pe DN57B, localitatea Prilipeț care blochează ambele sensuri de mers.

De asemenea Enel anunță că 9 localitati din județ nu sunt alimentate cu energie electrică. Este vorba despre Rafnic, Vodnic, Eftimie Murgu, Lapusnicel, Iablanita, Bania, Lapusnicu Mare, Sichevita si Bozovici.

Meteorologii au emis, sâmbătă, o avertizare cod roşu de intensificări puternice ale vântului şi instabilitate atmosferică deosebit de accentuată, valabilă pentru judeţele judeţele Caraş-Severin, Timiş, Arad şi Bihor.

Și pompierii din judeţele Arad şi Timiş anunţă că au intervenit deja, în contextul avertizării cod roşu, pentru degajarea unor copaci sau elemente de construcţie, dar şi pentru evacuarea apei din subsoluri. Nu s-au înregistrat victime.

De același autor

Related Articles