Liberalii cărășeni au sărbătorit victoria în alegerile de săptămâna trecută

198

Aproape 300 de persoane au participat la Ședința Comitetului Director Județean al PNL Caraș-Severin, care s-a desfăşurat într-o atmosferă prietenească, fiind sărbătorită și victoria din 26 Mai.

„După o muncă neîntreruptă de la ultimele alegeri și până în prezent, după o ultimă lună de efort și lupte electorale în toate zonele din județ, după două mitinguri la București și Reșița, am avut și aceste momente în care ne-am relaxat, uitând câteva ore de greutăți și probleme”, a declarat preşedintele filialei, senatorul Ion Marcel Vela.

Cei care au avut rezultate peste media PNL la nivel național (27%) au primit Diplome de Merit. Celor care au obținut rezultate mai mari decât media procentului din Caraș Severin (31,69%), li s-au oferit Diplome de Excelență. Primarii care au urcat pe podium și au obținut Cupele de Campioni sunt: Brian Filimon, comuna Măureni – 71,47%, Ioan Rusu, comuna Ezeriș – 64,81% şi Gheorghe Roma, comuna Slatina-Timiș – 61,98%.

Analiza rezultatelor mai slabe din unele organizații locale, cât și unele acțiuni ostile și contrare deciziilor Echipei de coordonare a campaniei electorale centrale și județene, vor fi analizate într-o ședință viitoare a Biroului Politic Județean, conform Statutului PNL.