Liber la miei în pieţele din Reşiţa

Miei-abator-17
În municipiul Reşiţa au fost deschise două puncte de sacrificare a mieilor în pieţele agroalimentare Reşiţa Sud şi Reşiţa Nord. Aceste spaţii au fost amenajate şi autorizate şi funcţionează până în 12 aprilie, după următorul program: de luni până sâmbătă de la 07:00-17:00, iar duminica până la ora 12:00.
Carnea de miel se vinde în această perioadă, cu preţuri cuprinse între 22 şi 25 de lei kilogramul şi mieii vii, cu 10 lei kilogramul. Cu cât ne apropiem de Paşti, preţurile s-ar putea majora cu până la 20%, pe fondul creşterii cererii externe pentru mieii româneşti, în special pentru pieţele din Italia şi Grecia – a declarat preşedintele Federaţiei Crescătorilor de Ovine din România – Romovis, Ioan Câmpeanu.

(Mirabela Afronie)

De același autor

Related Articles