„Laptele şi cornul” ajunge la elevii din Caraş-Severin abia din semestrul doi. Motivul este cât se poate de banal

Elevii din Caraş-Severin nu vor primi prea curând lapte şi corn, şi asta pentru o întârziere de numai o zi. Licitaţia a fost anulată deoarece o firmă nu a depus actele la timp. Acum procedura urmează să fie reluată. Astfel de probleme sunt în fiecare an, programul nu a demarat niciodată la începerea anului şcolar, însă acum se pare că elevii vor beneficia de produse abia în semestrul al doilea.

Au fost atribuite pe unele loturi aceste contracte, însă din cauza faptului că un ofertant a întârziat cu o zi vom relua licitaţia, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu.

Deşi au existat discuţii că produsele sunt de calitate inferioară şi nu sunt consumate de elevi, laptele şi cornul sunt aşteptate de cei mici. Pentru copiii care provin din familii nevoiaşe, produsele reprezintă o hrană importantă.

Programul „Laptele şi cornul” a fost introdus în şcoli în anul 2002 şi face parte dintr-o serie de măsuri menite să dezvolte serviciile şcolare. Beneficiari sunt toţi preşcolarii şi elevii din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi privat.

De același autor

Related Articles