La Reşiţa sărbătorile de iarnă au sistat temporar lucrările pe şantierele din oraş

Toate lucrările de pe şantierele deschise pe raza municipiului Reşiţa au fost întrerupte temporar până la anul.

Până după Sfântul Ion, în data de 8 ianuarie 2024, lucrările la investiţiile din Reşiţa au fost oprite temporar cu ocazia sărbătorilor de Crăciun şi An Nou, potrivit şefului Direcţiei de întreţinere şi reparare a patrimoniului local din cadrul Primăriei municipiului de pe Bârzava, Daniel Călin:

Colegii de la PORR au oprit activitatea în toate șantierele din oraș, dar mai fac mici retușuri legate de siguranța circulației, se montează balizele, se fac restricționările de circulație unde este cazul. În principiu și-au luat absolut toate utilajele din șantier, se circulă în condiții de trafic restricționat, dar bine. În perioada următoare cei de la primărie vom fi cei care vom întreține șantierul acolo unde este cazul dacă mai apare vreo urgență, vom păstra semnalistica în bune condiții pentru ca să nu fie probleme de trafic. Recomandăm să se circule cu prudență mai ales că în perioada asta foarte mulți reșițeni s-au întors în țară, au venit de sărbători acasă și nu sunt obișnuiți cu reglementările actuale de trafic“.

Daniel Călin a mai subliniat că, echipa pe care o conduce este pregătită să intervină, în varianta în care peste sărbători, vremea se va schimba şi condiţiile meteorologice se vor înrăutăţi:

Suntem pregătiți și pentru aceste aspecte avem 5 utilaje pregătite pentru dezăpezire dacă va fi cazul“.

Şeful Direcţiei de întreţinere şi reparare a patrimoniului local din cadrul Primăriei Reşiţa, a transmis pentru Radio Reşiţa că în zilele lucrătoare din perioada cuprinsă între Crăciun şi Anul Nou, în funcţie de condiţiile meteorologice angajaţii secţiei vor realiza marcajele rutiere din zona Lunca Pomostului.

Cele mai citite

Related Articles