La Reşiţa primăvara a dat startul acţiunilor de ecologizare

Beneficiarii de ajutor social şi persoanele care au primit prin hotărâri ale instanţelor de judecată să desfăşoare muncă în folosul comunităţii au demarat ample lucrări de salubrizare a malurilor râului Bârzava din Reşiţa, aflăm de la şeful Serviciului de gospodărie urbană şi mediu al Primăriei oraşului, Cornelia Burileanu:

Ca în fiecare primăvară, Primăria municipiului Reșița desfășoară acțiuni de salubrizare. În acest sens am demarat o amplă acțiune de salubrizare a malurilor râului Bârzava care se efectuează cu beneficiarii ajutorului social și persoanele care au primit prin hotărâri ale instanțelor de judecată muncă în folosul comunității. Avem 22 de persoane care sunt monitorizate de colegii de la gospodăria urbană. Ca în fiecare primăvară astfel de acțiuni vor continua pe tot parcursul primăverii și a întregului an. Aș putea spune că, în funcție de vreme şi în funcție de numărul voluntarilor vom organiza concursul cea mai frumoasă asociație de locatari din oraş.

Asta este o primă intervenție a noastră pe malul Bârzavei care, după cum se poate vedea şi în imaginile de mai jos, sunt foarte multe deșeuri aruncate pe malul apei“.

Cornelia Burileanu transmite cetăţenilor să susţină eforturile primăriei de a menţine oraşul curat şi să arunce deşeurile numai în coşurile stradale sau în locurile special amenajate.

Sursa foto: Primăria Reşiţa

Cele mai citite

Related Articles