La Reşiţa autobuzele vor circula după graficul de vară

Începând de luni, 19 iunie intră în vigoare graficul de vară al circulaţiei autobuzelor din oraş.

Conform directorului Societăţii Transport Urban Reşiţa, Dănuţ Jurubescu, NU sunt modificări majore în graficul de circulaţie al autobuzelor din oraş:

Vom trece la programul de vară, ceea ce înseamnă pe graficul principal, pe traseul principal, un autobuz mai puțin, deși în mod normal traficul de vară înseamnă două autobuze mai puțin. Totuși, vom păstra un autobuz în plus și nouă autobuze pe traseul principal, pentru că în condițiile în care se circulă sunt totuși puțin atipică. Nu se modifică programul de circulație pentru sâmbătă, duminică și sărbătorile legale. Nu se modifică programul de începere și de sfârșit al zilei Primul autobuz pleacă dimineață la cinci fără un sfert. Ultimul autobuz ajunge în garaj la ora douăzeci și patru și treizeci de minute. Sper ca în foarte scurt timp să revenim și să deschidem şi bulevardul. Orele se vor păstra, doar că se va circula, sper, mai ușor și va fi mai la îndemână pentru oameni“.

Dănuţ Jurubescu a mai subliniat că, în ceea ce priveşte tramvaiele ce urmează să circule în oraş, 3 au fost deja recepţionate, iar cel de-al patrulea va sosi la Reşiţa la începutul săptămânii viitoare.  

De același autor

Related Articles