ganduri-catre-Dumnezeu

Biblioteca Orăşenească „Tata Oancea” din Bocşa doreşte să continue şi anul acesta tradiţia proiectului “Gânduri către Dumnezeu”, care sub forma unui concurs  se adresează în special copiilor urbei, a precizat Gabriela Şerban – managerul forului cultural şi, totodată iniţiatorul evenimentului.

Anul acesta, biblioteca bocşeană organizează cea de-a VII-a ediţie a concursului de creaţii literar-artistice care se adresează elevilor de orice vârstă din instituţiile şcolare de pe raza oraşului de pe Bârzava mijlocie, precum şi tuturor elevilor utilizatori ai serviciilor bibliotecii.

Competiţia se desfăşoară pe două secţiuni, literatură şi desen, iar elevii au libertatea de a alege secţiunea la care vor să participe. Fiecare se poate înscrie în concurs cu cel mult patru lucrări. Jurizarea va avea loc în luna aprilie, la sediul bibliotecii, şi se va face pe cicluri de învăţământ, la fiecare secţiune.

Cele mai reuşite lucrări vor fi publicate în revista „Bocşa culturală” şi în cel de-al VII-lea volum “Gânduri către Dumnezeu”. Lucrările pot fi depuse până în 31 martie, la sediul bibliotecii sau pot fi trimise prin poşta electronică la adresa instituţiei: biblioteca_bocsa@yahoo.com. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0355/ 566899.

(Hardy Cvoica)