La Bocşa, cununiile civile sunt oficiate în aer liber

În conformitate cu legislaţia în vigoare, cununiile civile pot fi oficiate atât la sediul primăriilor cât şi în aer liber, în locuri publice. Astfel, primăria oraşului Bocşa a aprobat amenajarea a trei spaţii unde vor fi oficiate cununii.

“Am emis o dispoziţie prin care am stabilit trei puncte, trei parcuri pe care le avem în oraşul Bocşa, mai exact în Parcul Pescăruş din Bocşa română, în parcul din faţa primăriei precum şi pe insula Paradis din zona Izvor,” ne-a declarat primarul oraşului Bocşa, Mirel patriciu Pascu.

Mirel Patriciu Pascu ne-a mai declarat că, există deja cereri pentru oficierea cununiilor civile în unul dintre spatiile special amenajate.

La momentul acesta să ştiţi că deja am două cereri de cununii pentru insula Paradis, în aer liber, unde vom amenaja corespunzător pentru o cununie acea zonă,” a mai spus Mirel Patriciu Pascu.

Conform programului stabilit de primăria Bocşa, cununiile civile pot fi oficiate in aer liber sâmbăta de la ora 12:00 şi de la ora 15:00 şi duminica de la ora 12:00 şi ora 14:00, iar in limita programului disponibil şi în urma unei cereri, acestea pot fi oficiate şi în afara programului deja stabilit.

De același autor

Related Articles