L-aţi văzut? Vă rugăm să anunţaţi Poliţia!

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări la această oră în vederea depistării unui minor de 16 ani, care a plecat de la domiciliu în cursul zilei de 21 august.

În această dimineață polițiști din cadrul Poliției Orașului Bocșa au fost sesizați de către mama minorului despre faptul că CIURAR PETRIȘOR SEBASTIAN a plecat de la domiciliul din Bocșa și nu a mai revenit.

Semnalmente: 1,60 -1,65 m înălțime, greutate 70 kg, constituție atletică, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, ten măsliniu, fără semne particulare. La momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcat cu un pantaloni de culoare neagră și cămașă de culoare albă.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Tânăra din Bocşa care a dispărut ieri de la domiciliu s-a întors astăzi acasă. Pe timpul absenţei minora în vârstã de 15 ani nu a fost victima vreunei infracţiuni anunţă Poliţia Judeţului Caraş-Severin. În acest moment între acest caz şi cel al tânărului dispărut tot din Bocşa nu există nicio legătură. Căutările continuă, revenim cu detalii.

De același autor

Related Articles