imageResize

Cântãrețul american Justin Timberlake și actrița Jessica Biel au devenit sâmbãtã pãrinți pentru prima datã, informeazã AFP care citeazã familia și presa.

Lynn Harless bunica paternã a nou-nãscutului, care a primit numele Silas Randall, și-a împãrtãșit fericirea pe Facebook.

„Fiul meu extraordinar și minunata lui soție ne-au fãcut cel mai frumos cadou din lume! Silas Randall Timberlake!”. Prenumele copilului au fost alese în onoarea bunicului și tatãlui copilului, a explicat ea cu mândrie.

Mama și copilul sunt perfect sãnãtoși și cântãrețul este „euforic” la ideea de a-și exercita noul sãu rol, a scris revista People, citând agenții celor doi artiști.

Cei doi s-a cunoscut în 2007 și s-au cãsãtorit în 2012.

Justin Timberlake, 34 de ani, și-a fãcut debutul de foarte tânãr în televiziune, înainte de a se alãtura trupei de bãieți ‘NSync. Apoi și-a continuat cariera solo și a jucat în mai multe filme, printre care „The Social Network”, despre crearea rețelei de socializare Facebook.

Jessica Biel, 33 de ani, a devenit celebrã cu serialul de televiziune „7th Heaven” (Al 7-lea cer, 1996-2006). A mai jucat în filmele „Hitchcock” (2012), „The Truth About Emanuel” (Viața secretã a lui Emanuel, 2013) și „The Illusionist” (Iluzionistul, 2006).

Agerpres