julio-1431522420

Julio Iglesias si-a lansat vineri un single cu ‘Fallaste corazon’ (‘Ai dat greş inima’), melodie care va figura pe viitorul sau disc, primul realizat în limba sa materna în ultimii zece ani de celebrul cântaret spaniol de 71 de ani, care detine recordul de a fi vândut cele mai multe albume de muzica latino din lume, scrie revista ‘Hola’.

Anuntat pentru 18 septembrie 2015, viitorul album se va intitula ‘Mexico – Julio Iglesias’ si va fi un omagiu adus acestei tari pe care marele artist o întelege si o iubeste. ‘Poporul mexican mi-a daruit momente de neuitat. Cunosc aceasta tara ca si cum ar fi propria mea patrie si o port mereu în suflet’, marturisea interpretul, care a înregistrat un prim disc ‘mexican’ în 1976.

Totodata, noul album va fi dedicat muzicii mexicane, ‘care este universala si ai carei autori au facut istorie’, care ‘ne-au umplut vietile de dragoste, nostalgie si amintiri’, a afirmat Julio Iglesias. ‘Cu tot respectul meu si profunda mea admiratie’, este textul dedicatiei semnate de el.

Viitorul disc va contine 12 cântece cu parfum mexican, interpretate în stilul de neconfundat al lui Julio Iglesias.

Cu o cariera artistica de 47 de ani, el a înregistrat peste 80 de discuri, în 12 limbi, începând din 1968, si a vândut peste 300 de milioane de albume, situându-se în top 10 al muzicienilor cu cele mai mari vânzari din toate timpurile.

Agerpres

foto: metropotam.ro