[FOTO] Judeţul Caraş-Severin, promovat la Târgul de Turism al României 2022

În perioada 10-13 noiembrie 2022, Consiliul Județean Caraș-Severin, prin Serviciul Promovare Turism, va participa la Târgul de Turism al României, ediția de toamnă, ce are loc la București.

Prezența la Târgul de Turism al României este una dintre cele mai importante direcții de promovare a județului ca destinație turistică, ce contribuie la consolidarea industriei turismului în județul Caraș-Severin și este o bună ocazie de a ne promova cele mai valoroase și semnificative fumuseți, precum obiectivele turistice, valorile tradiționale, arta populară, gastronomia locală, turismul de aventură, frumusețea cadrului natural”, se arată în comunicatul transmis de Consiliul Județean.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc joi, 10 noiembrie 2022, în prezența a numeroase oficialități naționale și a publicului interesat de oferta turistică.

Delegația Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin, condusă de Dan Mirea, participă la eveniment cu orchestra “Virtuozii Semenicului”.

Sursă foto: Facebook Consiliul Judeţean Caraş-Severin

De același autor

Related Articles