Jandarmii cărăşeni vin cu recomandări pentru suporterii care participă la meciul CSM Reșița-CSA Steaua

Pe arena sportivă „Mircea Chivu” din Municipiul Reșița, se va disputa astăzi partida de fotbal din cadrul Campionatului Național de Fotbal, Liga a 2-a, dintre echipele CSM Reșița şi CSA Steaua. Pentru desfășurarea în condiții de siguranță și fair-play a spectacolului sportiv, Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin alături de Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara și celelalte instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea în condiții optime a partidei de fotbal, dar și pentru siguranța participanților la acest eveniment.

Accesul în stadion, precum și măsurilor de securitate, îndrumare și supravegherea persoanelor, în interiorul arenei sportive, potrivit legii, se realizează de către agenții societății de pază și protecție, contractată de organizator.

Conform prevederilor legale incidente, spectatorilor aflați în stare vădită de beție sau care comit fapte de dezordine înainte sau în timpul desfășurării jocului sportiv li se poate interzice accesul în incinta arenei sportive.

Totodată, se interzice introducerea în stadion a băuturilor alcoolice, a materialelor pirotehnice interzise de lege ori a altor obiecte ce pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă.

Pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv, jandarmii cărăşeni recomandă spectatorilor:

– să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților, pentru a evita aglomerările la punctele de acces;

– să manifeste răbdare pe timpul verificărilor de securitate și acces, la intrarea în arena sportivă, precum și după terminarea partidei, la ieșirea din stadion;

– părinții să supravegheze cu atenție sporită copiii;

– să respecte indicațiile agenților de securitate ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Jandarmeria Caraş-severin recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente, să dea dovadă de fair-play și să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică, ce ar putea conduce la tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cele mai citite

Related Articles