Jandarmii cărăşeni sunt la a treia campanie de donare de sânge de la începutul anului 2022

Jandarmii cărăşeni sunt la a treia campanie de donare de sânge de la începutul acestui an, din dorința de a fi alături de semenii din comunitate. Mai mulți jandarmi cărășeni s-au prezentat astăzi la Centrul de Transfuzie Sanguină din municipiul Reșița, pentru a dona sânge, în cadrul campaniei organizată în perioada 15 – 16 martie la nivel național, de către Jandarmeria Română.

Jandarmii cărăşeni participă frecvent la astfel de activităţi umanitare în încercarea de a fi alături de cetăţeni, nu doar prin prisma executării misiunilor specifice de ordine şi siguranţă publică. Oamenii legii donează regulat sânge, iar mulţi dintre aceştia răspund afirmativ iniţiativelor de ajutorare a oamenilor aflaţi în nevoie. În plus, sunt jandarmi care periodic donează sânge chiar şi 2-3 ori pe an.

Jandarmii care participă la astfel de acţiuni umanitare consideră că printr-un efort minim din partea lor pot ajuta bolnavii a căror viaţă depinde de cele mai multe ori, de o pungă de sânge. 

„Doar împreună putem ajuta persoanele aflate în suferință pe paturile de spital!” Este mesajul transmis de oamenii legii, cei care îndeamnă cetăţenii sănătoşi să le urmeze exemplul. Un singur donator poate salva 3 vieţi.

Sursa foto: Jandarmeria CS

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles