Jandarmii cărăşeni mobilizaţi pentru evenimentele de la Caransebeş Bocşa, Oravita si Turnu Ruieni

sutedejandarmi-1408263897

După finalizarea fără probleme deosebite a misiunilor de asigurare a ordinii şi liniştii publice prilejuite de „Festivalul de Jazz ediţia a XIX-a 2015“, jandarmii cărăşeni pregătesc misiunile ocazionate de manifestările religioase şi cultural-artistice, ce vor avea loc pe raza judeţului Caraş-Severin. Jandarmii vor fi în misiune în localităţile: Bocşa la sărbătorirea Hramului mănăstirii „Sf. Ilie“, la Schitul Semenic cu ocazia Hramului „Sf. Prooroc Ilie şi la catedrala episcopală din Caransebeş cu ocazia praznicului „Sf. Prooroc Ilie Tesviteanu“.

Cu ocazia sărbătorilor cămpâneşti, jandarmii cărășeni împreună cu efective din cadrul Grupării de Jandarmi Timișoara vor veghea la ordinea şi liniştea publică în localitățile Oraviţa, Bocşa, și Turnu Ruieni, în vederea asigurării unui climat cât mai plăcut pentru locuitorii participanţi, se arată în comunicatul primit la redacţie.

Jandarmii sfătuiesc oamenii ca în această perioadă să respecte prevederile legilor în vigoare şi să manifeste un comportament decent. Cetăţenii pot solicita sprijinul lucrătoriilor inspectoratului, deoarece aceştia vor fi mereu prezenţi alături de ei pentru rezolvarea promptă a solicitărilor.                                     

De același autor

Related Articles