ISU Caraş-Severin oferă alimente şi cadouri celor sărmani, în pragul sărbătorilor de iarnă

Mobilizare de suflet a pompierilor militari cărășeni. Salvatorii transformă această săptămână şi o dedică ajutorării celor aflați în nevoi.

Acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, unii semeni ai noştri au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor acelora care pot să le aducă un dram de speranță și bucurie. Oricât de mic ar fi cadoul pe care-l facem celor sărmani, ceea ce contează cu adevărat, este faptul că dăruim din inimă, atunci când facem acest lucru cei din jurul nostru simt căldura cu care încercăm să ne apropiem de ei, această apropiere le umple sufletul cu bucurie, gestul nostru devenind o amintire frumoasă care-i ajută să treacă peste greutățile vieții cu speranță”.

De la începutul săptămânii, 6 familii cu 20 de copii au primit alimente și cadouri din partea pompierilor militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, acțiunile de intr-ajutorare ale salvatorilor cărășeni continuând toată săptămâna.

Bunurile au fost achiziţionate prin contribuţia cadrelor unităţii. Contribuind fiecare cu câte puţin, gestul acesta omenesc a adus zâmbetul pe faţa celor care se confruntă cu probleme financiare. Personalul ISU Semenic se implică zilnic în viaţa comunităţii, desfăşurând activităţi specifice de protejare a populaţiei, bunurilor şi mediului împotriva efectelor negative ale situaţiilor de urgenţă.

Ori de câte ori vor avea ocazia, salvatorii cărăşeni vor continua să organizeze astfel de acţiuni umanitare care fac din dovada laturii umaniste a profesiei de pompier.

De același autor

Related Articles