Ioan Popa: „Primăria Reșița este o găleată din care curge sânge”

Președintele PNL Reșița acuză reprezentanții administrației locale că risipesc banul public. Într-o conferință de presă, Ioan Popa a prezentat un document din care reiese că luna trecută, Primăria a plătit 87 de mii de lei pentru igienizarea parcelelor din parcul industrial al orașului. Lucrările au fost executate în toamna anului trecut de către angajații serviciului de întreținere din cadrul Consiliului local. Acesta spune că valoarea lucrărilor au fost supraestimate de zeci de ori.

„Eu am o pârtie la Văliug de 3 hectare pe care o cosesc de două ori pe an cu angajații mei, în două zile. Mă costă undeva la o mie de lei, cu tot cu salarii și combustibilul folosit. Dacă înmulțim cu 5 (parcul industrial are 15 hectare) ar trebui să rezulte că lucrarea costă aproximativ 5 mii de lei și nu 87 de mii cât a dat Primăria”.

Lucrările din parcul industrial au presupus cosirea ierbii, defrișări, curățarea frunzelor și a crengilor. Administrația locală a ales să se lucreze în regie proprie, în condițiile în care au existat 3 oferte externe, mult mai avantajoase din punct de vedere financiar, a mai spus Ioan Popa.

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles