Investiţii la Gărâna. Pemii vor beneficia, până la iarnă, de condiţii europene

646x404

Toamna se numără realizările în staţiunea montană Gărâna din Caraş-Severin. Primarul comunei Brebu Nou, Iosif Gabriel Bordea spune că apă potabilă va ajunge, până la iarnă, la robinetele a jumătate din cele 400 de gospodării din staţiunea montană Gărâna. Potrivit acestuia lucrările au început luna trecută, sunt în curs de desfăşurare şi au ca termen de finalizare anul 2016. Este vorba de realizarea a aproximativ 7 kilometri noi de reţea cu branşamentele aferente, dar şi a unei captări noi şi a unui rezervor cu o capacitate de trei ori mai mare decât actualul. În ceea ce priveşte, reţeaua de canalizare din satul Gărâna, aceasta se află abia la stadiul de proiect, spune primarul, în prezent fiind în fază de documentaţie tehnică. (Hardy Cvoica)

5 COMENTARII

 1. Felicitari domnule primar Bordea Iosif Gabriel !!!!
  Din cate inteleg din articolul prietenilor de la Radio Resita pana la iarna pemii vor avea conditii europene de trai in Garana !
  Nu vreau sa se inteleaga ca am ceva cu pemii din Garana doamne fereste , dar romanii ,pensiunile a caror proprietari sunt romani si proprietarii de imobile de nationalitate romana nu vor beneficia de apa ” potabila ” care va curge prin marea investitie a domnului primar !
  Ii spun ca exista cel putin o familie de pemi pe langa care a trecut investitia si nu va beneficia de apa ” potabila” .
  Deci sa intelegem ca pemii vor avea la robinet apa potabila iar romanii si pensiunile vor avea apa menajera sau nu vor avea apa !!
  Domnule primar ai inceput lucrarea pentru a vedea pemii care au venit cu ocazia Kerwei din Garana ca faceti ceva in sat dar nici ei nu va mai cred …..
  Romanii si locuitorii de alta nationalitate din Garana ” va multumesc ” din suflet domnule primar !!!!

  • se străduieşte şi omul să facă ce poate din nimic… zic, că până la urma urmei toţi primarii care s-au perindat pe-acolo, niciunul nu a lăsat ceva în urma lui şi aici nu mă puteţi contrazice, cunosc destul de bine situaţiile din localitate…

  • de cei 5-10 care mai sunt în sat şi cei “n” timişoreni şi sau reşiţeni care s-au mutat sau au fost “strămutaţi” la Gărâna sau Brebu Nou…

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles