Investiţii din resurse proprii în Caransebeş

ceas caransebes (2)

Din economiile realizate în anii anteriori şi din resursele proprii administraţia locală a municipiului Caransebeş îşi propune să finanţeze noi investiţii în anul 2015. Printre proiectele principale se numără asfaltarea străzilor pe tronsonul Balta Sărată – până la baza pasajului de la intersecţia cu Reşiţa, străzile din zona Carboniferă,  Traian Doda,  Sf. Elisabeta şi  Aninilor. În 2015 se va finaliza investiţia în zona parcării de pe strada Halici şi se vor realiza planurile urbanistice zonale pentru Valea Cenchii şi Jupa.
Tot cu bani de la bugetul local se va realiza  extinderea Parcului Dragalina, dar se va  amenaja şi sensul giratoriu de la intersecţia cu BCR pentru fluidizarea traficului. Deasemenea în 2015 va fi lărgită şi albia pârâul Potoc de pe strada Tudor Vladimirescu pentru a proteja cetăţenii şi a-i feri de inundaţiile frecvente din acea zonă. Administraţia îşi propune deasemenea să continue amenajarea trotuarelor cu pavele.
Din planul pe 2015 nu a fost uitată nici cultura, evenimentele din anii anteriori, cum ar fi Ruga de la Caransebeş, mitingurile aviatice sau Serbăriile Cetăţii, fiind păstrate. La acestea se adaugă numeroase alte evenimente culturale atât pentru elevi cât şi pentru toţi cetăţenii municipiului.  (Lavinia Călina)

De același autor

Related Articles