Investiţii de milioane la Mehadia

scoala Mehadia

Primăria comunei Mehadia a accesat un proiect pe măsura 3.2.2., cu finanţare din fonduri europene, care vizează realizarea unor investiţii în satele aparţinătoare.  Firma care va realiza alimentarea cu apă şi canalizare a satului Valea Bolvaşniţei a fost desemnată în urma unei licitaţii, lucrările urmând să înceapă în cel mult două săptămâni. Proiectul cuprinde, de asemenea, realizarea unui after-school la Plugova, reabilitarea Căminului Cultural din Valea Bolvaşniţei, modernizarea unor străzi în Mehadia, dar şi achiziţionarea unor utilaje pentru întreţinerea infrastructurii rutiere. Valoarea lucrărilor cuprinse în acest proiect este de 2,3 milioane de euro, o parte din această sumă fiind alocată, pentru cofinanţare, de la bugetul local al comunei Mehadia. (Paul Sever Smadu)

Foto: arhivă -www.comunamehadia.ro

2 COMENTARII

  1. 2.3 milioane de euro s’ar putea moderniza toata mehadia nu doar canaizare 200 de case si after school la plugova. after school probabil inseamna copii alergand prin sa prin jurul caminului cultural.. ca si la mehadia investitia anuala de mii de euro e vopsire parcului..mii de euro pe 10 galeti de vopsea..

    • Informaţia a fost transmisă de corespondentul nostru din zonă, care a preluat-o de la primarul comunei Mehadia. Este declaraţia edilului, pe care şi-o asumă.

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles