Luni, 4 septembrie a.c., între orele 8 şi 16 se va întrerupe furnizara apei în Moşniţa Veche şi Moşniţa Nouă, pe străzile Balea, Primăriei, Vidraru, Văliug şi Surduc, pentru lucrări de extindere a reţelei de distribuţie pe strada Mare.

Luni şi marţi, 4 şi 5 septembrie, între orele 9 şi 15, se va întrerupe furnizarea apei în Giulvăz, pentru spălarea reţelei de distribuţie, cu utilaje speciale, cu un amestec de apă şi aer sub presiune. Spălarea conductelor din reţeaua de distribuţie urmăreşte să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile şi este o parte a activităţii desfăşurate de Aquatim în cadrul mentenanţei preventive a reţelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienţilor să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantităţi de apă care să le acopere necesităţile pe perioada anunţată.