Incident incredibil în vestul ţării: La un pas de moarte din cauza… unei farse

Un bărbat de 40 de ani a ajuns la spital cu răni serioase, după ce un coleg de serviciu i-a pus la cale o farsă.

Totul s-a întâmplat în judeţul Arad, unde, în timp ce un muncitor al unei fabrici de mobila îşi vedea liniştit de lucru, a avut parte de o surpriză halucinantă. Un coleg i-a introdus în anus pistolul unui dispozitiv cu aer comprimat şi i-a dat drumul.

Acestuia i s-a umflat instantaneu abdomenul, ceilalţi colegi speriaţi au chemat ambulanţa, iar omul a fost transportat în cea mai mare grabă la spital pentru investigaţii.

„Se pare că dintr-o joacă prost înţeleasă, un angajat l-a rănit pe un coleg care stătea aplecat lucrând la ceva. A folosit un pistol cu aer comprimat şi, prin îmbrăcăminte, i-a administrat o cantitate de aer sub presiune, care a ajuns în tubul digestiv. Colegii noştri l-au găsit pe pacient cu abdomen destins, dureros, spontan şi la palpare, motiv pentru care i-au acordat primul ajutor şi l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean pentru investigaţii”, a spus directorul medical al unităţii medicale, Mircea Mercea, citat de Arq.ro.

Potrivit medicilor, bărbatul este conştient, însă există posibilitatea ca acesta să fi suferit leziuni interne, pentru că aerul a intrat în cantitate mare şi cu presiune în colon.

În prezent, poliţiştii şi angajaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad au deschis o anchetă şi instrumentează cazul.

Foto: arhiva

De același autor

Related Articles