Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal din Timişoara se extinde

spital timisoaraUnitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal din Timişoara va fi extinsă şi modernizată printr-o investiţie de trei milioane de lei, bani de la bugetul local. Primăria Timişoara a predat constructorului amplasamentul, iar în următoarele săptămâni vor începe şi lucrările.

Managerul de la Spitalul Municipal, Octavian Mazilu, spune că extinderea unităţii de primiri urgenţe se va face pe locul actulei parcări din curtea spitalului. Este vorba despre o prelungire a spaţiului actualei Unităţi de Primire Urgenţe. Vom avea spaţii deschise, spaţii care vor permite activitatea neîngrădită a medicilor care desfăşoară urgenţa. În plan, după cum aţi văzut, sunt prevăzute două paturi într-un salon pentru urgenţele majore, pentru cazurile critice care necesită manevrele de resuscitate. De asemenea, sunt prevăzute 14 paturi pentru urgenţele care sunt grave, dar care nu impun manevre de resuscitare, a mai precizat Octavian Mazilu.

Conform contractului, termenul de finalizare a lucrărilor este luna decembrie a acestui an. Pe toată perioada lucrărilor Clinicile Noi asigură servicicii medicale de urgenţă în condiţiile de până acum.

Foto: radiotimisoara

De același autor

Related Articles