[AUDIO-FOTO] Oficial, Consiliul Judeţean Caraş-Severin are un nou preşedinte. Cu multă determinare Romeo Dunca se apucă de treabă!

Începând de astăzi, oficial, Consiliul Judeţean Caraş-Severin are un nou preşedinte! În urmă cu puţin timp, în sala de şedinţe “Sorin Frunzăverde”, a Consiliului Judeţean Caraş-Severin a avut loc ceremonia de investire a celui care a câştigat alegerile locale din data de 27 septembrie pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, Romeo Dunca.

În cadrul şedinţei solemne acesta a declarat:

Pot să vă spun că acest moment pentru mine este unic, ma bucur că am ajuns aici, este o responsabilitate mare pe care cetăţenii judeţului Caraş-Severin mi-au pus-o în braţe, va trebui să onorez aceste aşteptări şi sper ca alegerea lor să fie un lucru bun pentru judeţul Caraş-Severin. Vă mulţumesc tuturor, celor care se află alături de mine dar şi celor implicaţi în această competiţie, de acum, împreună trebuie să găsim soluţii pentru bunăstarea cetăţenilor judeţului Caraş-Severin”, a declarat Romeo Dunca.

Vă reamintim că pe data de 27 septembrie, candidatul PNL Romeo Dunca a obtinut din partea cărăşenilor cel mai mare număr de voturi pentru functia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caras-Severin.

Cele mai citite

Related Articles