[AUDIO] Încep lucrările de restaurare la Şcoala Pittner din Reşiţa

”Școala Pittner” clădire de patrimoniu ce face parte din istoria Reşiţei, își recapătă strălucirea de odinioară pentru că încep lucrările de restaurare.

La sfârşitul anului trecut a fost stabilit câștigătorul procedurii de achiziție pentru lucrările de restaurare și revitalizare a patrimoniului cultural – centru expozitional și de evenimente „Scoala Pittner”.

Contractul a fost încheiat cu S.C. EURO BUSINESS CONCEPT SRL în calitate de reprezentant al Asocierii EURO BUSINESS CONCEPT SRL (Lider de asociere) si TOP LINE CONSTRUCT SRL (Asociat), companii cu experiență în restaurarea clădirilor monument istoric.

Licitația pentru desemnarea unui constructor a fost finalizată, avem un câștigător. În această perioadă au fost derulate o serie de proceduri contractuale, astfel încât în 18 ianuarie va fi dat ordinul de începere a lucrărilor și va fi predat amplasamentul către constructor. Ne așteptăm ca până la finalul anului să reușească constructorul să restaureze această clădire emblematică a orașului nostru, să-i dea din nou viață și să o transformăm într-un frumos centru cultural„.

Dorinel Hotnogu

Termenul de execuție al lucrărilor este de 12 luni, iar valoarea contractului de 4.789.623,94 lei fără TVA.

Acest proiect este finanțat prin Programul RO-CULTURA.

Cele mai citite

Related Articles