[AUDIO-VIDEO]Incendiu puternic în Reşiţa la un depozit de pe Calea Timişoarei

Pompierii acționează în continuare pentru lichidarea incendiului, nu mai există pericol de extindere al acestuia, şi nu s-au înregistrat victime, însă pompierii militari au fost salvat și un câine rămas blocat de incendiu intr-un colț al depozitului.

În sprijinul pompierilor militari a Intervenit și un echipaj cu o autospecială de stingere din cadrul Serviciului privat al S.C. TMK – Reșița, precum și două ambulanțe SAJ.

Au ars mai mulți paleți cu marfă și ambalaje precum și un atelier auto, diferite alte materiale aflate în imediata apropiere, pe o suprafață de aproximativ 500 mp, fiind salvate de la incendiu depozitul central și o hală a societății, in suprafață totală de aproximativ 1000 mp.

Cauza probabilă a incendiului urmează a fi stabilită ulterior, în urma cercetărilor cauzelor incendiului.

Locotenent Adrian Manofu:

–––

Incendiu paleți la o societate de distribuție din municipiul Reșița (Calea Timișoarei).
Intervine de urgență Detașamentul de Pompieri Reșița cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Incendiul este localizat. Nu există pericol de extindere al incendiului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent Adrian Manofu, nu sunt înregistrate victime, pagubele urmând a fi evaluate după stingerea completă a incendiului.

–––

Incendiu puternic în Reşiţa la un depozit en-gors de pe Calea Timişoarei, în zona Cîlnic

Revenim cu amănunte!

De același autor

Related Articles