[FOTO] Incendiu într-un cartier din Timişoara. Flăcări uriaşe între blocuri

Veniţi repede că arde rău! Aşa a sunat apelul disperat la 112 dat de un timişorean care a văzut cum dintr-un garaj, aflat într-un patrulater de blocuri, se înalţă flăcări uriaşe.

Incendiul izbucnise în zona aflată în spatele Pieţei Noi din Lipovei, iar oamenii se temeau ca nu cumva vâlvătaia să cuprindă şi celelalte garaje. Coloana de fum negru, gros şi înecăcios putea fi observată de la mare distanţă. Pompierii au intervenit de urgenţă.

„Am fost anuntaţi că a izbucnit un incendiu la un garaj din Zona Lipovei. Ne-am deplasat la faţa locului cu o autospecială, un ofiţer şi 4 subofiţeri. În interiorul garajului erau recipiente cu lichide combustibile. O problemă a fost accesul îngreunat din cauza vehiculelor parcate în zonă. La locul incendiului a fost chemată şi Garda de Mediu„, a declarat Bogdan Mutu, purtătorul de cuvânt al ISU Banat.

Pompierii spun că era vorba de un combustibil negru, probabil păcură, iar acum încearcă, împreună cu comisarii de la Garda de Mediu să stabilească de la ce a pornit focul.

De același autor

Related Articles