[UPDATE] [VIDEO-FOTO] Incendiile se ţin lanţ în cluburi

3

UPDATE ora 13.34

Clubul “Culture Pub” din Constanţa, unde aseară a izbucnit un incendiu, a mai fost amendat şi în trecut pentru nerespectarea normelor anti-incendii. Corespondenta RRA, Mona Constantinescu, a aflat de la purtătorul de cuvânt a ISU Dobrogea că ultimul control la acest club a fost făcut anul trecut în aprilie. Pentru că nu avea autorizaţia de securitate la incendiu, patronii au fost amendaţi cu 8.500 de lei şi au primit cinci avertismente. În perioada sezonului estival clubul a fost mutat în Mamaia, dar şi acolo acţionarii au primit amenzi. O comisie formată din reprezentanţi ai Poliţiei, ISU şi ENEL se află acum la faţa locului pentru a stabili cu exactitate care au fost condiţiile în care s-a produs incendiul.

Rador

Incendiu în Constanţa, duminică seara, 1 noiembrie.

La Culture Club din Constanţa a izbucnit un incendiu, duminică seara. Clubul este situat în incinta Casei de Cultură Constanţa. Din cauza fumului dens, persoanele aflate în interior au fost evacuate. Este posibil ca incendiul să fi izbucnit de la un panou electric.

20 de persoane au fost evacuate. În afară de două persoane care au suferit atacuri de panică, nu există victime. În faţa clubului a avut loc un incident. În urma unei altercaţii, un tânăr a fost rănit, iar personalul medical de la faţa locului i-a acordat îngrijiri medicale de urgenţă şi l-a urcat într-o ambulanţă.

Directorul Casei de cultură, Gheorghe Ungureanu, a declarat că fumul a urcat în interiorul clădirii, dar că nu sunt persoane rănite.

Vom reveni cu amănunte.

sursa : radioconstanta.ro

De același autor

Related Articles