[AUDIO] În sfârșit, se plombează gropile de pe drumul spre staţiunea montană Semenic

Drumul spre staţiunea montană Semenic va fi peticit, în această primăvară, astfel încât turiştii să poată urca, în condiţii civilizate, până pe platou.

După ani în şir, în care turiştii au fost nevoiţi să facă slalom printre gropi şi să circule cu 20 km la oră, drumul care face legătura între Pasul Prislop şi staţiunea montană Semenic va fi reparat. Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca a declarat că se aşteaptă încălzirea vremii pentru începerea lucrărilor de plombare la DJ582E, care nu a mai fost modernizat de aproape două decenii.

Romeo Dunca: Reprezentantul nostru de la Direcţia de Drumuri Județene a fost pe Semenic, am avut discuții cu constructorul să vedem dacă poate să înceapă lucrarea. Chiar a nins, au fost minus 4 – 5 grade noaptea. S-a ajuns la concluzia că încep lucru fără asfalt, adică pregătesc terenul, curăță gropile, … probabil că asfaltează undeva săptămâna viitoare, că joi se încălzește puternic și atunci asfaltul se usucă. Sper ca până la finalul lunii mai să fie reparat în limita sumei de 750.000 lei, cât a fost licitaţia.

Romeo Dunca a mai spus că s-a mers pe varianta ca drumul să fie plombat, pentru că 4 kilometri din DJ582E urmează să fie modernizaţi prin Compania Naţională de Investiţii.

De același autor

Related Articles