Un oraş din Caraş-Severin nu are apă la robinete de mai bine de 24 de ore

apa robinet oprire

Alimentarea cu apă potabilă nu a fost reluată în Bocşa Română luni seara, 28 septembrie, potrivit programării iniţiale. Societatea Aquacaraş a prelungit întreruperea până marţi, 29 septembrie, în jurul orei 16, potrivit comunicatului transmis la redacţie. Măsura a fost luată din cauză că nu au fost încheiate lucrările de înlocuire parţială a aducţiunii de apă de la Staţia de Tratare a Apei până la intrarea în oraşul Bocşa, lucrări realizate de Asocierea S.C GRUP CONSTRUCT S.R.L. – LUDWIG PFEIFFER. Societatea Aquacaraş precizează că va lua măsurile necesare sancţionării constructorului care nu a respectat termenul de finalizare a lucrării programate.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată se recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

Dacă situaţia persistă, utilizatorii pot apela telefonul SC Aquacaraş SA- Exploatarea Bocşa Staţia de Tratare a Apei- 0733/508.780.

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles