Împreună împotriva CoVid 19 pe RoSurse.ro

ROSurse.ro este o platformă gratuită care sprijină unitătile medicale, asociațiile din spitale și autoritățile din România în gestionarea crizei provocate de lipsa echipamentelor de protecție împotriva virusului SARS -COV2.
Pentru că Lupta impotriva CoVID 19 continuă , iar spitalele și unitațile medicale au nevoie de echipamente de protecție si materiale medicale, fondatorii RoSurse îi invită pe toți producătorii de astfel de materiale să se inscrie pe platformă pentru a putea veni mai usor in sprijinul pacienților. Pe lângă facilitarea contactului intre producătorii de materiale medicale, instituțiile statului si cadrele medicale, platforma oferă noi functionalitati cum ar fi infografice cu teme de interes pentru starea de urgentă. La o lună de la lansarea platformei, Cristi Roma, unul din cofondatori, a declarat pentru postul nostru de radio că este de mulțumit de modul de reacție al autorităților și că noul instrument pus la dispoziția celor care trebuie să se intâlnească intr-un punct o fac mult mai ușor.


Prin centralizarea datelor și a resurselor într-o singură platformă, ROSurse.ro facilitează colaborarea între furnizori, producători și beneficiari de echipamente medicale de protecție si prevenție pentru a ajuta instituțiile în lupta cu CoVid-19.
Proiectul a fost inițiat de o echipă de voluntari din diverse domenii de activitate (juridic, IT comunicare), iar toți cei implicați fac eforturi pentru a centraliza în cadrul platformei atât furnizori de materie primă sau materiale specifice, cât și producători și beneficiari finali, cadre medicale sau spitale.

De același autor

Related Articles