Impact frontal pe centura Reșiței

Trei persoane au ajuns în această dimineață la spital, după ce au fost implicate într-un accident rutier produs pe centura de ocolire a Reșiței. Două autoturisme au intrat în coliziune frontală, după ce unul dintre  șoferi a pierdut controlul direcției.

La locul accidentului a intervenit un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și două autospeciale de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Vinovat este un tânăr de 30 de ani, care circula din direcția Govândari către Muncitoresc. Acesta a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani. Cei doi șoferi nu au consumat alcool, dar a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției, Alina Boeru.

Pentru că drumul era acoperit cu polei, urmează ca și administratorul acestuia să fie sancționat.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să adapteze permanent viteza la condițiile de carosabil umed sau acoperit cu gheață sau polei.

2 COMENTARII

  1. A fost un caz fericit că nu au picat în hăul din dreapta drumului. Niste parapeți ar trebui acolo urgent. E vaisamar de la cimitir către uzina de apă.

  2. Ce vina are administratorul drumului ca individul ala nu stie sa conduca pe polei ???
    Celalalt conducator auto de ce nu a pierdut controlul si nu a intrat pe contrasens ???

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles