Neatenţia costă! Impact frontal între două autoturisme în vestul ţării

242

Impact frontal între două autoturisme în această dimineaţă la ieşire din Timişoara către aeroportul internaţional Traian Vuia. Accidentul a făcut ca circulaţia să se desfăşoare cu dificultate pe o bandă.

Şoferul unui Volkswagen şi cel al unei Skode s-au ‘întâlnit’ pe drumul către aeroport. Autoturismele s-au ciocnit într-o curbă. Echipaje ale ambulanţei, poliţie şi pompierilor au plecat în mare grabă spre locul accidentului, notează opiniatimisoarei.ro

Un bărbat de 48 de ani, a condus un autoturism pe strada Aeroportului, dinspre aeroport spre DN 6, iar la un moment dat a schimbat direcţia de mers spre stânga fără a acorda prioritate unui alt autoturism, care circula din sensul opus intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului nici o persoană nu a fost rănită, au rezultat doar pagube materiale. Bărbatul de 48 de ani a fost sancţionat contravenţional si totodată i-a fost reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 60 zile„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ancuţa Morariu, purtător de cuvant al IPJ Timiş.

Mai multe AICI!