Ianăş Roşeţi a primit doi ani şi jumătate de închisoare cu executare

Ianas RosetiFostul şef al Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat din Caraş-Severin, Ianăş Roşeţi, acuzat de luare de mită va petrece următorii doi ani şi jumătate după gratii.

Curtea de Apel Timişoara a respins ca fiind nefondate apelurile de eliberare. Astfel, sentinţa de 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare dată de Tribunalul Caraş-Severin a rămas definitivă. În plus, Ianăş Roşeţi are interzise timp de 3 ani mai multe drepturi, între care acela de a fi ales în funcţii publice şi de a exercita profesia ori de a desfăşura activitatea de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunii.

Vă reamintim că fostul şef al Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat din Caraş-Severin a fost prins în timp ce lua mită de la un denunţător, pentru a favoriza obţinerea unui contract. Flagrantul a fost organizat de procurorii DNA de la Serviciul Teritorial Timişoara, la locuinţa sa din Teregova. Deşi iniţial Ianăş Roşeţi a spus că nu ştie cum au ajuns banii la el, ulterior şi-a recunoscut faptele şi a restituit denunţătorului, pe timpul urmăririi penale, suma de 11.000 lei. (Mirabela Afronie)

De același autor

Related Articles