Herculane pedalează!

Un grup de iubitori ai muntelui si frumusetilor Vaii Cernei au pus recent bazele Clubului Montan din Baile Herculane. Clubul reuneste oameni de munte, sportivi, practicanti ai sporturilor extreme pe munte, precum si iubitori ai muntelui care calatoresc pe munte pentru frumusetea naturii. Vom organiza o ecologizare traseelor montane si vom începe cu zona Foisoarelor, apoi vom consolida traseul Herculane-Crucea Alba, care dupa sezonul de iarna s-a surpat în unele portiuni, ne-a declarat Doru Cosei – presedintele Clubului Montan din Baile Herculane.

Biciclistii din orasul Baile Herculane vor desfasura în data de 3 aprilie o actiune generic intitulata HERCULANE PEDALEAZA, la care sunt asteptati sa participe toti iubitorii deplasarilor pe bicicleta din statiune si din împrejurimi! Biciclistii vor parcurge un traseu de strada usor pe o lungime de 7-8 km, dupa care se vor deplasa pe un traseu mai dificil, care va fi amenajat pe munte.

“Dorim sa împamântenim aceasta actiune si sa desfasuram lunar acest gen de activitati, exact ca în Occident si sa alegem un traseu nou! Dorinta noastra, a biciclistilor, este aceea de a avea câteva trasee de biciclete pe munte”, ne-a precizat Doru Cosei – initiatorul acestei manifestari inedite pentru orasul de pe Valea Cernei.

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles