Herculane obține al doilea premiu internațional pentru SPA

O nouă victorie pentru industria SPA din România a fost înregistrată în această săptămână la Gala BalkanSpa Awards de la Belgrad.

Bacolux Afrodita Resort & Spa din Herculane a obținut premiul “Best Spa Hotel” în cadrul Balkan Spa Summit ce a avut loc în Serbia și a reunit în competiție numeroase spa-uri și hoteluri din țările balcanice.

Juriul internațional, format din reprezentanți a 5 țări a luat în calcul la această categorie locația hotelului, echipamentele spa, renovările și designul spațiilor, calitatea apelor balneare, programele de spa și terapii, dar și politicile de marketing și evaluările tour operatorilor pentru locațiile aflate în competiție.

Ne-am bucurat să fim pe podium în această săptămână. Am primit invitația de a participa la această competiție unde a fost nevoie să venim cu o serie de argumentări pentru titulatura de „Best SPA”, de la categoria noastră.

Am depus un dosar foarte bine argumentat și foarte explicit și am reușit să câștigăm titulatura de „Best SPA Hotel”, din regiunea balcanilor, ceea ce ne-a adus o bucurie foarte mare, pentru că Herculane merită acest loc atât în balcani cât și în mediul european.

Am mers foarte mult în conceptul nostru, și încercăm să evidențiem cât mai mult și în promovarea noastră, unicitatea locului. Așa, Europa are o mulțime de spauri, iar apă termală sigur se mai găsește și la alți competitori de pe piață, dar noi ne putem lăuda cu o calitate a apelor termală minunată la nivel european, dar am venit cu un plus, cu conceptul de aduce natura în interior.

Am înglobat în SPA-ul nostru natura din Herculane, legendele sale, istoria sa, astfel încât atunci când oaspeții trec pragul să trăiască o experiență ca la Herculane, specifică locului, pe care să nu o poți găsi în altă parte.

La fel și în terapiile noastre, folosind resurse locale, ierburi din zona noastră și rețete din zona noastră şi am reușit să ne evidențiem în fața celorlalți competitori.” ne-a declarat PR-ul si managerul în comunicare al Bacolux Afrodita Resort & Spa din Herculane, Laura Pătru.

Acesta este al doilea premiu internațional pentru Herculane din ultimii ani, cel dintâi fiind obținut tot de Bacolux Afrodita Resort & Spa în 2019, când a reușit să aducă acasă premiul “Innovative SPA Concept” la Gala ESPA Innovation Awards din Croația, unde a câștigat în fața a alte 12 țări europene titlul de concept inovativ de spa.

Herculum Spa din Herculane s-a remarcat prin design, terapiile inovatoare, dar și prin propriul izvor de apă termală.

Resortul este parte din grupul Bacolux Hotels România și numără acum 16 premii pentru segmentul de spa.

Cele mai citite

Related Articles