Un grav accident s-a produs aseară pe DN 68, la intrare in loc. Glimboca dinspre Otelul Rosu. Un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile, accidnetul fiind soldat cu două victime (bărbaţi).
Au intrevenit de urgenţă un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş , un echipaj SAJ şi un echipaj al IPJ. O victimă în stare de inconştienţă a fost preluată de ambulanţa SAJ, cea de-a doua victimă, în stare de conştienţă, fiind preluată de ambulanţa SMURD, ambele victime fiind transportate la Spit. Mun. de Urgenţă din Caransebeş.

În timp ce un tânăr de 19 ani din Teregova conducea un autoturism din direcţia Haţeg către Caransebeş, ar fi părăsit partea carosabilă, lovind un copac de pe marginea drumului, autovehiculul răsturnându-se.

În urma accidentului a rezultat rãnirea conducãtorului auto şi a pasagerului, tot un tânăr de 19 ani. Ambii au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, conducătorul auto decedând la unitatea medicală.

Poliţiştii continuã cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs evenimentul.