Grav accident rutier pe DN 6, în zona comunei Topleț

UPDATE

Un bărbat a murit, iar alte patru persoane, între care trei copii, au fost rănite şi transportate la spital în urma unui accident de circulaţie produs, sâmbătă după-amiază, pe DN 6, în zona localităţii Topleţ, la limita judeţelor Caraş-Severin şi Mehedinţi.

În accident au fost implicate două autovehicule, un microbuz şi un autoturism, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin. Toate victimele se aflau în autoturism, din primele cercetări poliţiştii stabilind că accidentul a avut loc după ce maşina a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu microbuzul. La sosirea echipelor de prim-ajutor, un bărbat a fost găsit decedat în faţa maşinii.

Cei trei copii care se aflau în autoturism au fost transportaţi la spital. Primul minor, care are 13 ani, a fost transportat la spitalul din Orşova şi va fi transferat la Drobeta Turnu Severin. Ceilalţi doi copii au vârstele de doi şi, respectiv, trei ani, fiind internaţi la spitalul din Drobeta Turnu Severin.

O altă victimă este o femeie de 33 ani, ea fiind descarcerată din autoturism de către pompierii militari şi preluată cu un elicopter SMURD, care a transportat-o la spitalul din Orşova. Şoferul microbuzului a refuzat să fie transportat la spital.


Pe DN 6, în zona localității Topleț, la limita cu județul Mehedinți, s-a produs astăzi un accident rutier grav soldat cu decesul unui bărbat și rănirea altor 4 persoane, dintre care 3 copii.

Autoturismul în care se aflau cele 5 persoane a pătruns pe sensul opus de deplasare, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară. Cele 4 persoane rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

La sosirea echipajelor, una dintre persoanele adulte a fost găsită decedată, în afara autoturismului, iar o alta era încarcerată.

Acționează, în sprijin, Detașamentul de Pompieri Orșova ISU Mehedinți, cu 1 Descarcerare și 1 ambulanță SMURD. De asemenea au fost alocate 2 ambulanțe SAJ și un elicopterul SMURD Caransebeș. În acest moment, polițiștii efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul, iar traficul rutier în zonă se desfășoară dirijat pe un singur sens.

Sursa foto:Dan Nicolae

De același autor

Related Articles