Gratis e mai… ieftin pe Valea Cernei

Ocolul Silvic Băile Herculane dispune în zona 7 Izvoare de pe Valea Cernei de un camping, unde ar putea să fie parcate maţinile celor care vin să facă baie la celebrele cădiţe din zonă.

„Ce ne nemulţumeşte în acest moment este reprezentat de parcările care se fac, aşa, haotic şi neregulamentar pe marginea drumului, iar accesul din zona 7 Izvoare, pe aproximativ 1 km, se face destul de greoi! Fac acum un apel la turiştii cazaţi pe Valea Cernei care dorm în maşini – dacă vreţi să folosim acest termen! – pe marginea drumului să aibe o atenţie sporită că acel drum este folosit şi pentru transportul cu camioane mari a diferite mărfuri, inclusiv material lemnos, iar accesul unor utilaje de mari dimensiuni se face foarte greu prin această zonă, fiind şi multe curbe, zona fiind aglomerată, parcările se fac pe ambele sensuri, iar drumul de acces rămas liber pe care poţi merge cu maşina este foarte îngust, vă daţi seama că dacă se intersectează două maşini se blochează toată circulaţia!”, ne-a declarat ing. Grigore Bardac – şeful Ocolului Silvic Băile Herculane.

Administratorul campingului încearcă prin mai multe feluri să convingă turiştii pentru a parca în camping, dar rezultatele nu sunt cele aşteptate, ne explică ing. Grigore Bardac : „Am făcut tot felul de oferte dar, vă daţi seama, pe marginea drumului este gratis, în camping trebuie să plătească! Nu vorbim de sume mari, e vorba de 15 lei de cort, de maşină, având asigurată paza, energie electrică, apă la duşuri, toalete… au asigurat tot, dar după cum v-am spus, pe marginea drumulu este gratis! Dar Doamen fereşte de un eventual necaz sau accident!”

Paul-Sever SMADU

1 COMENTARIU

  1. Daca s-ar aplica legea rutiera…si ar fi amendați toți care staționează in zona cu indicatoare cu „staționare interzisa” precum si in curbe ,sa vezi ce fain s-ar circula!!! Dar pina una alta e haos …de mașini de Mh,Gj,Dj…păcat că legea se aplică după dorință….

Comments are closed.

De același autor

Related Articles