Grădinița ”Semenicul” din Reșița s-a alăturat campaniei umanitare ”Muzică pentru viață”

Radio Reșița a dat vineri, oficial, startul campaniei umanitare ”Muzică pentru viață” care se desfășoară pentru a cincea oară în centrul municipiului Reșița.

Studioul Teritorial Radio România Reșița  organizează în perioada 16.12.2022-23.12.2022 , o campanie de strângere de fonduri pentru ”Asociația pentru ajutorarea copiilor bolnavi cu afecțiuni hemato-oncologice Patricia Popa”.

De peste 20 de ani, Asociatia Patricia Popa oferă o mână de ajutor pentru copiii bolnavi de cancer. Din păcate, pentru Patricia nu s-a mai putut face nimic, dar ea trăieşte prin toţi ceilalţi copii care primesc îngrijire şi tratament.

În prima zi a campaniei, alaturi de Radio Reșița au venit și cadrele didactice de la Grădinița cu program prelungit ”Semenicu” din Reșița.

”Vă mulțumim iân primul rând pentru invitație. Ce ne-a determinat să ne alăturăm cauzei? În primul rând copilașii. Trebuie să ne gândim întot deauna, nu numai în prag de sărbători, că trebuie să ajutăm copilașii, și pe toată lumea. Cadrele noastre didactice au făcut prăjituri, cu mere, cu dovleac, brioșe, ciocolată de casă, iar domnii și doamnele care ni s-au alăturat ne-au ajutat să strângem aproximativ 2.000 de lei pentru copiii bolnavi de cancer, și dorim să mulțumim pe această cale tuturor celor care au donat, ne-a declarat Gorița Munteanu, cadru didactic la Grădinița Semenicu din Reșița.

Donează pentru copiii bolnavi de cancer! Împreună schimbăm destine!

De același autor

Related Articles